BEST Web Solutions

Een cursus sociale media voor uw bedrijf?

BEST Web Solutions is gespecialiseerd in het geven van social media cursussen voor bedrijven. LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, Hyves: wij weten alles van de diverse netwerken en het effectieve gebruik ervan binnen uw bedrijf. Laat u overtuigen van de kracht van social media.

Trainingen op maat.

Onze trainingen op maat worden voorafgegaan door een intakegesprek waarbij we kijken naar uw wensen. Samen stellen we de behoefte in uw onderneming vast en gaan we aan de slag om op die manier optimaal gebruik van netwerksites te maken. Wij bieden u een sociale media cursus van één dag, waarbij we alle aspecten aan bod laten komen. Van sociale media marketing strategie tot het praktische gebruik van de verschillende soorten sociale media: u weet er straks alles van.

Geschikt voor klanten in Nederland én Duitsland.

Gevestigd in Grubbenvorst bieden wij niet alleen cursussen in Limburg, maar ook in Nordrhein Westfalen. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor een workshop sociale media in Nederland, maar we kunnen u ook alles over sociale media in Duitsland vertellen. Of uw bedrijf zich nu richt op de Nederlandse en / of Duitse markt: wij bieden u wegwijs in alles op het gebied van social media. Cursussen zijn er voor iedere samenstelling. Prijzen op aanvraag. Neemt u gerust contact met ons op.

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube Google+ BEST Web Solutions